Kontakt ¦ Site map ¦ Linkovi

 

 

 

 

 

 

 

Podnošenje prijave

Molimo vas da nepravilnost ili nezakonitost, koju ste uočili u radu nekog poslovnog subjekta, jasno i u što kraćoj formi opišete u polju ''Poruka'', te da pri tom navedete njegov naziv, mjesto i adresu.

 

Vaša prijava treba da je podnesena u skladu sa Zakonom o upravnom postupku, a vezi sa Zakonom o inspekcijama, a po prijavi izvršit ćemo inspekcijski nadzor i o rezultatima vas obavijestiti službenim putem na Vašu adresu, koju ste naveli . Lični podaci (ime, prezime i adresa) koje ste naveli, neće biti javno dostupni i neće vam prouzročiti nikakve probleme.

 

Napominjemo da nećemo moći postupiti po nedovoljno preciznim prijavama, niti u slučaju da navedete nepostojeću adresu i druge podatke.

Vaše prijave možete dostaviti putem elektronske pošte e-mail direktno na službene elektronske adrese evidentirane na meniju Kontakt.

Ako ne možete da se odlučiti ili Vam nije poznato ko je nadležan za probleme u prijavi, prijavu  možete dostaviti e-mailom na adresu direktora Kantonalne uprave za inspekcijske poslove TK:  

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  Kako bismo mogli postupiti po prijavi ili je proslijediti nadležnoj instituciji ili organu na nadležno postupanje, potrebno je da Vašu prijavu opišete detaljno i jasno, da navedete podatke o počiniocu, te da navedete i dostavite dokaze na kojima je prijava temeljena (slike, dokumenti i sl.).

  Ukoliko kao podnosilac prijave dostavite Vaše lične podatke dostavit ćemo Vam pisani odgovor po Vašoj prijavi, napominjemo da kao registrovani Kontrolor ličnih podataka u našoj instituciji se provodi strogo poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka (''Službeni glasnik BiH'', broj: 49/06, 76/11)   

  Ako prilikom prijave želite ostati anonimni, molimo da to nevedete,  tada Vam pisani odgovor ne možemo dostaviti lično obzirom da nemamo Vaših podataka. Svi  izvještaji o poduzetim radnjama putem anonimnih prijava bit će objavljeni na oglasnoj ploči Kantonalne uprava za inspekcijske poslove TK.

 

  Prijavu možete nam dostaviti i na obrascu za prijavu nelegalnosti ili u slobodno pisanoj formi, na jedan od slijedećih načina:

  • Poštom na adresu Kantonalna uprava za inspekcijske poslove TKRudarska 72, 75000 Tuzla, BiH, na ruke direktora,
  • Lično na ruke direktora KUIP TK, Rudarska 72, 75000 Tuzla, BiH,
  • Faksiranjem na broj +387 35 282 697,

Copyright (c) 2013. Kantonalna uprava za inspekcijse poslove Tuzlanskog kanotna BiH, sva prava pridržana

O nama | Uvjeti korištenja | Zaštita vaših podataka